2011 i MP – Den nya politikens år

I helgen var äntligen verksamhetsårets första förbundsstyrelsemöte. Fokus låg på att svetsa samman den nya styrelsen, dela upp arbetsområden och göra en översiktlig årsplanering. Min känsla inför 2011 är nu om möjligt ännu bättre!

Jag känner mig oerhört hedrad över att få arbeta tillsammans med var och en av styrelsens kompetenta, fina och ödmjuka ledamöter. 2011 kommer att bli ett utmanande år. Det är nu grunden skall läggas för hela mandatperioden. Då känns det extra bra att känna att styrelsen består av individer jag bedömer kommer att fixa de flesta situationer som kan uppkomma.

2011 i Miljöpartiet och Grön Ungdom kommer att bli den nya politikens år. Vi skall ta fram ny politisk strategi med nya prioriterade frågor för mandatperioden och göra ett omfattande arbete så att Grön Ungdom får stort inflytande i Miljöpartiets partiprogramrevideringsprocess som drar igång nu. Därtill skall vi kraftigt stärka lokal- och regionavdelningar med verktyg för att aktivera våra numera dubbelt så många medlemmar och bedriva genomslagskraftigt påverkansarbete. Grön Ungdom skall ha tusentals språkrör.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s