Good News-kalendern lucka 12:

Good News-kalendern är min alldeles egna adventskalender. En bortförklaring för att frossa i en rejält inspirerande lösning/genombrott/pionjär per dag – hela vägen fram till jul!

Lucka 12: Supermiljöbloggen – Vännerna som publicerar miljönyheter 24/7


Hej Belinda på Supermiljöbloggen! Berätta vilka ni är!

Vi som driver Supermiljöbloggen gör det ideellt och är ett gäng unga, engagerade personer. Vi är ungefär 20 personer. Av dessa brukar 5-10 vara aktiva beroende på vem som har mest tid och glöd för tillfället. Vårt syfte med bloggen är att sammanfatta nyhetsflödet på miljöfronten och skriva enkelt om vad som hänt och är på gång. Vi vill underlätta för alla miljöintresserade att hålla sig uppdaterade. Som engagerad vet du kanske hur svårt det kan vara att bevaka alla nyhetssajter, därför vill vi hjälpa dig att navigera i nyhetsdjungeln. Vi har även kolumnister, fördjupningsartiklar, serier och ”veckans dumheter” – om någon trampat riktigt i klaveret. Utöver bloggen skriver vissa av oss skribenter debattartiklar, bevakar seminarier och driver annat parallellt miljöarbete. I skrivande stund är skribenterna Misja, Kitty och Lorentz i Sydafrikanska Durban och rapporterar dagligen från förhandlingarna på FN:s klimatmöte COP17.

Supermiljöbloggen: http://www.supermiljobloggen.se/

SMB Show direkt från COP17: http://www.supermiljobloggen.se/search/label/SMB%20Show

Supermiljöbloggen leder också just nu omröstningen om Sveriges bästa gröna blogg under kategorin Organisationsblogg. Du kan rösta på dina bästa gröna bloggar här:

http://www.enlagomdosgront.se/

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s