Good News-kalendern lucka 18:

Good News-kalendern är min alldeles egna adventskalender. En bortförklaring för att frossa i en rejält inspirerande lösning/genombrott/pionjär per dag – hela vägen fram till jul!

Lucka 18: Ride Planet Earth

På klimattoppmötet i Köpenhamn för två år sedan träffade jag Kim. Då hade han precis cyklat dit från Australien. Videon ovan berättar precis varför. Det som gör mig extra inspirerad av Kim är hur han vågar jobba för det han tror på precis utifrån just sina intressen och vad han är bra på. Jag skulle vilja att alla partipolitiska partier tänkte mycket mer som honom. Civilsamhällesorganisationer också för den delen. Det är inget fel med flygblad, torgmöten, kongresser och debattartiklar för alla som tycker att det är kul och kommer till sin rätt så men för alla andra måste möjligheterna vara oändliga. Kim fortsatte förresten att cykla efter Köpenhamn också och instiftade en internationell cykeldag när han ändå var igång.

Signa upp i deras facebookgrupp för att hålla dig uppdatarad på det senaste. Och kan han cykla från Australien till Köpenhamn skall väll vi kunna cykla till jobbet… Och om du vill se ett längre klipp från hans cykling över Mongoliet så är det här:

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s