After the Revolution I´m Not Afraid of Dogs Anymore

Det blev ingen ledig helg men det blev en film! Igår klippte nämligen jag och Love det allra, allra sista på vår debutfilm. After the Revolution I´m Not Afraid of Dogs Anymore, heter den och detaljerna skriver jag nedanför affischen.

Igår hann vi nämligen också layouta en affisch, bygga en hemsida och förbereda en trailer som Love skall klippa färdigt på väg till Umeå idag. Men än så länge förblir filmen topphemlig. Vi skall kontakta SVT och vet inte hur det fungerar än om man redan släppt den. Men så fort vi vet det vill vi börja sprida den så mycket det bara går och det är här jag väldigt gärna vill att någon av er kommer in! Vill du jobba med att sprida filmen, göra en praktik som PR-ansvarig för den, eller känner du någon som vill göra det? Ring mig bums i så fall på 0707 36 39 62!

Idéer vi redan har är att göra en finfin premiär med tunga diskussioner mellan inspirerande människor, göra visningar på riksdagen, sprida den på svenska filmfestivaler och även internationella, förbereda ett helkvällsupplägg med den plus andra filmer, diskussionsfrågor osv. så att vem som helst kan arrangera sin egen filmfestival för vännerna hemma i vardagsrummet, lärarhandledningar så att den kan användas på gymnasieskolor, eller vad du skulle vara inspirerad att göra!

Title: After the Revolution I´m Not Afraid of Dogs Anymore

Genre: Documentary

Runtime: 20 min

Director: Love Kjellsson and Rebecka Carlsson

Plot Summary: Six people working for a change in the Egyptian Revolution are speaking from their hearts on their dreams, what used to hold them back and what finally made them try to make a change anyway. Filmed on and around the Tahrir Square, the center of the revolution, during the 18-25th of November in 2011, the last week before the first “democratic” elections are about to start.

Cast: Confidential

Official Sites: http://www.aftertherevolutionimnotafraidofdogsanymore.com

Filming Location: On and around the Tahrir Square, Cairo, Egypt

Filming Dates: 18-25th of November, 2011

Country: Sweden

Language: English

Subtitles: English

Release Date: TBA

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till After the Revolution I´m Not Afraid of Dogs Anymore

  1. Ping: Egyptiska revolutionen 1 år! | Rebecka Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s