Melodifestivalpartiet de Gröna

Jag vet inget parti som är så nästan töntigt rädda för att framstå som populister som vi. Vi tar det liksom på våra axlar att prata om alla frågor som folk egentligen vet är sjukt viktiga men som fortfarande är sådär väldigt obekväma. Sedan när vi pratat om dem tillräckligt länge och de börjar bli poppis och lätta att prata om ja, då blir vi liksom glada över att något annat parti också vill vara med och sträcker oss då efter nästa viktiga, obekväma fråga som måste lyftas. Och sådär håller vi på.

Kan tilläggas att jag inte på något sätt försöker klanka ner på någon annan, för jag är likadan själv. Tycker att det här med klimatförändringarna känns lite 2009, biologisk mångfald lite 2010 osv. fast jag egentligen borde vara med och spela våra hitlåtar på repeat tills jag sagt ”planetens gränsvillkor”, ”fosforcykel” eller ”tröskeleffekter” lika många gånger som Reinfeldt sagt ”arbetslinjen”…

Men nu har vi vår chans! Sminket på Melodifestivalen i kväll är nämligen hotat, rapporterar SvD, och det är vår politik som skulle ha räddat det! 100 miljarder på 10 år har vi redan finansierade i vår budget från i höstas till ett historiskt tåglyft! Vad säger ni? Melodifestivalpartiet de Gröna!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s