Det bästa här i livet är gratis – Som hållbar utvecklingskonferensen Stockholm-30!

Vill du se mig i en visionär paneldiskussion om grön ekonomi, i debatt om hållbar utveckling med de andra politiska ungdomsförbunden, höra Gunilla Carlsson dra Sveriges positioner inför FN:s Rio+20 om Green Economy och diskutera ungdomsorganisationernas roll i omställningen till en hållbar utveckling?

Då skall vi ses på Stockholm-30!

Stockholm-30: Ungas roll i hållbar utveckling går av stapeln lördagen den 24 mars i PwC:s lokaler på Torsgatan 21 i centrala Stockholm. 30 dagar före Stockholm+40 lyfter LSU, under en dag, frågor om hållbar utveckling, social hållbarhet samt ungas och ungdomsorganisationers roll i arbetet för en hållbar utveckling.

Genom inspirerande workshops, seminarier och panelsamtal som på olika sätt belyser frågor om hållbar utveckling vill LSU engagera fler i detta viktiga arbete. Bland annat kommer vi få fördjupa oss i frågor om social hållbarhet, civilsamhällets och näringslivets roll i skapandet av grön ekonomi samt de utmaningar ungdomsorganisationer står inför när det gäller hållbarhetsfrågor. Det kommer även finnas möjlighet att dela med sig av sitt eget arbete med hållbar utveckling och hitta potentiella samarbeten och inspirationskällor.

Anmäl dig till Stockholm-30 här före 19 mars. Deltagandet är HELT GRATIS och anmälan är obligatorisk så anmäl dig nu medsamma så ses vi där!

Följ också Stockholm-30 via detta facebookevent.

Annonser
Det här inlägget postades i Hållbar utveckling, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det bästa här i livet är gratis – Som hållbar utvecklingskonferensen Stockholm-30!

  1. Niclas Hell skriver:

    Härligt, du tog verkligen fasta på det där med att det var otydligt med kostnaden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s