Den dag man har barn finns det nog inget häftigare än att följa deras utveckling, men tills dess kan det vara rätt roande att följa sin egen också.

Eftersom språkrörskapet innebär att fylla så förbannat många olika funktioner efter bästa förmåga är comfort zone ofta inte ens inom sikte. Det är också lätt att hamna i att se vad man inte lyckas med snarare än vilken bedrift det man faktiskt gör är. Men i bistron idag satt jag och var smygstolt för mig själv. Jag skall hålla föreläsningar och workshops i typ nio timmar i morgon om Grön ekonomi och en mer slimmad version i Norrköping på söndag. Hur lång tid det tog att planera alltsammans? Kanske 27 minuter! Sedan satt alltsammans på sju post it´s-lappar som kvinnan bredvid gjorde sitt bästa för att försöka tjuvläsa.

”En runda med de här frågorna, sedan den där berättelsen, sedan den föreläsningen, sedan en diskussionsövning med de där frågorna, sedan en workshop där de får konstruera egna välfärdsmått efter de där parametrarna och ….”

Så där satt jag snart. Klar. Lite förvånad. Och kunde bara konstatera att jag blivit rätt bra på åtminstone det här med grön ekonomi inklusive nya välfärdsmått, nya företagsmodeller, cirkulär ekonomi och funktionsekonomi, och att föreläsa, hålla workshops och så. Den dag man har barn finns det nog inget häftigare än att följa deras utveckling, men tills dess kan det vara rätt roande att följa sin egen också. Vad kan ni nu som ni inte kunde för ett litet tag sedan?

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s